אסף דהן

מוצרים לבית, בישול
טקסט על הפרויקט
סגור טקסט

Fumée - מעשנת ביתית

עישון היא טכניקה מסורתית עתיקת יומין לשימור מזון באמצעות חום ובנוכחות עשן. בעבר נתחי בשר עושנו על אנקולים מעל אח עצים, או על מוטות ארוכים שנמתחו מעל מדורה.
כיום משמשת הטכניקה בעיקר להעצמת טעמים ומתבצעת במעשנות מקצועיות – עיקר המאכלים המעושנים שאנו אוכלים מקורם בייצור תעשייתי.
כחלק מהמגמה להכין כמה שיותר מזונות בבית (לאפות את הלחם לבד, לגדל את הירקות על הגג וכולי) ועם הנגשתן של המעשנות הביתיות, רבים החלו לעשן מזונות בבית.
מטרת המעשנת הביתית היא להכניס את טעמי החוץ אליכם למטבח.

 

מנחה: פיודור בזובוב

Indoor Smoker By Asaf Dahan